Tricou Broasca, Alb, Bărbat, V-Neck

49,90 lei

S
M
L
XL
Data de livrare estimata:
Marţi, 25 Ian - Marţi, 25 Ian

Tricou Barbat Poliester

Tabel Mărimi - Tricou Bărbat Poliester

Verifică cu atenție tabelul de mărimi de mai jos, așa cum se arată în imaginea demonstrativă (Lățime & Lungime). Este importantă măsurarea pentru că mărimile difera întotdeauna de la producător la producător.

SMLXL
Lungimea corpului73747677
Lățimea pieptului46515661
Cod Produs: ICP-SUB-TIA033-B Categorii: ,
Descriere

Tricou Broasca, Alb, Bărbat din categoria cadouri iubitori de animale. În secțiunea de mai sus ai posibilitatea să alegi mărimea tricoului.

Tricou Broasca este un tricou de bărbat, cu decolteu în formă de V, fabricat din poliester plăcut la atingere. Se personalizează prin procesul numit sublimare, imprimeul fiind direct în tesătură. Acesta te încântă prin culorile vii cu rezistență la spălări repetate.

Brand textil
idei cadouri personalizate
  • Grosime: 153 gr/mp
  • Decolteu in forma de V
  • Prezinta cusaturi laterale
  • Material: 100% Poliester
  • Material placut la atingere (foarte confortabil), imita bumbacul
  • Imprimeu rezistent la spalari repetate
  • Se recomanda spalarea la cel mult 30 de grade Celsius, pe dos, pentru o longetivitate cat mai mare a imprimeului.
Livrare/Plata

Livrarea

Livrarea comenzilor se realizează prin curier rapid, în toată țara, în termen de 24-48 de ore. Costul de livrare pentru o comandă (indiferent de numărul/greutatea produselor comandate) este de 19 lei. Exceptie fac comenzile cu valoarea mai mare de 200 lei, pentru care noi oferim livrare GRATUITĂ.

Timpii de livrare se pot observa pe pagina fiecărui produs, la secțiunea "Data de livrare estimata:". Intervalul de zile specificat reprezintă data la care curierul te va contacta pentru livrare.

În momentul în care noi predăm coletul către firma de curierat vei primi un SMS pe numărul tău de telefon, precum și un e-mail cu numărul de AWB (numărul de urmărire al coletului). Astfel, știi că în următoarea zi lucrătoare vei fi contactat pentru livrarea coletului. În dimineața zilei în care se va efectua livrarea primești un alt SMS, de la firma de curierat, cu un interval orar de 3 ore în care se va face livrarea și cu numărul de telefon al șoferului care se va deplasa la adresa ta. Este important să te asiguri că în acel interval orar va fi cineva la adresă pentru a prelua coletul. În cazul în care acest lucru nu este posibil, te rugăm să iei din timp legătura cu șoferul pentru a stabili, de comun acord, o altă oră sau zi pentru livrare.

GLS RomaniaExpedierea coletelor se face prin firma de curierat parteneră, GLS Romania, care se va ocupa de preluarea, manipularea si livrarea până la adresa specificată de tine în pagina de finalizare a comenzii.

Metode de plata

Metoda de plată se alege pe pagina de finalizare a comenzii. Sunt disponibile următoarele metode de plată:

Plata ramburs:
Presupune achitarea comenzii (cash) direct curierului care se ocupă de livrarea coletului la adresa specificată.

Plata Online (Card):
Presupune plata online folosind carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro). Plațile se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

Mobil Pay

“3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

Pentru plațile prin card bancar nu este perceput nici un comision!