ideicadouripersonalizate.ro va ureaza bun venit si va informeaza ca in vederea folosirii acestui site trebuie sa acceptati termenii si conditiile prezentate mai jos, pentru a evita ulterioare neintelegeri.

Drepturi de autor:
Intreg continutul site-ului ideicadouripersonalizate.ro (text, logo, grafica, poze, script-uri, baze de date etc) este proprietatea SC Alena Velop Graphics SRL si nu poate fi folosit, preluat sau copiat fara acordul scris al administratorului. Folosirea oricaror elemente mai sus prezentate, fara acordul Alena Velop Graphics SRL, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Confidentialitate:
Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
SC Alena Velop Graphics SRL respecta caracterul privat precum si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest website, in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, SC Alena Velop Graphics SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.
Orice informatie furnizata de dvs. va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dvs. expres ca datele dvs. personale sa fie folosite de SC Alena Velop Graphics in conformitate cu urmatoarele scopuri:

  • Efectuarea de comenzi on-line;
  • Facturarea produselor comandate de dvs. prin intermediul website-ului si livrarea acestora

Limitari ale responsabilitatii:
Site-ul www.ideicadouripersonalizate.ro si materialele aferente sunt oferite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile”, fara nici o garantie.
Societatea Alena Velop Graphics nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.
Alena Velop Graphics SRL nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. Utilizatorul are la cunostinta in momentul cumpararii unui produs informatiile oferite de Alena Velop Graphics SRL despre calitatea produselor (marci de import, confectionare etc.) precum si despre tehnologia folosita pentru imprimare/personalizare. Avand in vedere numarul mare de produse expuse pe site, Alena Velop Graphics SRL nu poate avea stocuri pentru fiecare model in parte, de aceea orice comanda va fi realizata in regim de produs personalizat.
Alena Velop Graphics SRL nu livreaza direct catre clientii finali produsele comandate de acestia pe site-ul ideicadouripersonalizate.ro, ci folosind servicii de curierat (Posta Romana sau alte companii care presteaza servicii de curierat). Ca urmare, Alena Velop Graphics SRL nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune legate de eventuale intarzieri ale livrarii (peste termenele anuntate de compania prestatoare de servicii de curierat) sau deteriorari ale produselor (aparute strict in urma procesului de livrare).

Returnarea produselor:
Art. 7. (1) „Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator.”
Art. 8. „In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 15 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.”
Art. 10. „Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: a) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant; b) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; c) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator.”
In concluzie, produsele comercializate de ideicadouripersonalizate.ro pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare. Nu se accepta, insa, retururi ale produselor personalizate cu textul/poza dumneavoastra (conform Art.10). Produsele se returneaza doar in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave, datorate executiei sau altor cauze, defecte de tiparire etc, si care ni se vor aduce la cunostinta in 24 de ore de la data primirii coletului si sesizarea acestora. Produsele returnate se ambaleaza cu grija, astfel incat sa fie bine protejate in timpul transportului. Produsul se va returna in ambalajul original iar costul de transport este suportat de cumparator. Rambursarea sumei se va face in cel mult 15 zile de la data in care produsul s-a returnat.

Livrare & Modalitate de plata:
ideicadouripersonalizate.ro se angajeaza se preia comanda dvs., sa o confirme si sa o predea companiei prestatoare de servicii de curierat (Posta Romana sau alt companie) in aceeasi zi (lucratoare) in care a fost efectuata comanda, daca aceasta a fost plasata in prima parte a zilei. Timpul de transport este variabil si depinde exclusiv de compania de curierat. Va vom informa telefonic, in momentul confirmarii comenzii, in legatura cu ziua in care se va face livrarea. Coletul va fi livrat la domiciliul dumneavoastra, iar contravaloarea comenzii se achita curierului, ramburs.
Exista si posibilitatea platii prin transfer bancar. Este o varianta agreata de ideicadouripersonalizate.ro in cazul unor comenzi mai mari, ca masura de siguranta, dar si in cazul unor clienti mai noi care au plasat o comanda suspicioasa prin numarul de produse sau valoarea acesteia. In aceasta ultima situatie, ne rezervam dreptul a cere clientului plata prin transfer bancar, inainte de livrarea comenzii.

Bunul de tipar:
Clientul are obligatia de a cere macheta finala pentru Bunul de Tipar. Este obligatia clientului de a verifica toate datele si inscrisurile de pe machetele prezentate. In cazul in care se depisteaza vreo eroare, dupa acceptul Bunului de Tipar din partea clientului, Alena Velop Graphics SRL nu este responsabila pentru aceste greseli.

Dispozitii finale:
Alena Velop Graphics SRL isi rezerva dreptul, la discretia sa, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului ideicadouripersonalizate.ro, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Utilizatorul ideicadouripersonalizare.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre Alena Velop Graphics SRL, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.