-13%Seat

Pantaloni Seat, Damă, Bumbac 100%

79,90 lei 69,90 lei

Negru
Rosu
Navy
S
M
L
XL
Data de livrare estimata:
Marţi, 26 Ian - Marţi, 26 Ian

Pantaloni Scurti Dama

Tabel Mărimi - Pantaloni Scurți Damă

Verifică cu atenție tabelul de mărimi de mai jos, așa cum se arată în imaginea demonstrativă. Este importantă măsurarea pentru că mărimile difera întotdeauna de la producător la producător.

pantaloni scurti barbat
SMLXL
Lățimea șoldului45474951
Lungimea pe exterior34353738
Lungimea pe interior13141516
Cod Produs: ICP-PSAM009-D Categorie:
Descriere

Pantaloni Seat pentru dama din categoria pantaloni auto-moto. În secțiunea de mai sus ai posibilitatea să alegi culoarea și mărimea pantalonului. Poți vizualiza în timp real, selectând opțiunile dorite, cum va arăta produsul pe care îl vei primi.

Pantaloni Seat fabricați din bumbac 100%, de calitate superioară. Imprimeul este de cea mai bună calitate, pentru o rezistență îndelungată, fără norme speciale de întreținere.

Brand textil
  • Pantaloni scurți pentru dame
  • Material: Bumbac 100%
  • Grosime: 185 gr/mp
  • 2 buzunare laterale
  • 1 buzunar la spate
Livrare/Plata

Livrarea

Livrarea comenzilor se realizează prin curier rapid, în toată țara, în termen de 24-48 de ore. Costul de livrare pentru o comandă (indiferent de numărul/greutatea produselor comandate) este de 19 lei. Exceptie fac comenzile cu valoarea mai mare de 200 lei, pentru care noi oferim livrare GRATUITĂ.

Timpii de livrare se pot observa pe pagina fiecărui produs, la secțiunea "Data de livrare estimata:". Intervalul de zile specificat reprezintă data la care curierul te va contacta pentru livrare.

În momentul în care noi predăm coletul către firma de curierat vei primi un SMS pe numărul tău de telefon, precum și un e-mail cu numărul de AWB (numărul de urmărire al coletului). Astfel, știi că în următoarea zi lucrătoare vei fi contactat pentru livrarea coletului. În dimineața zilei în care se va efectua livrarea primești un alt SMS, de la firma de curierat, cu un interval orar de 3 ore în care se va face livrarea și cu numărul de telefon al șoferului care se va deplasa la adresa ta. Este important să te asiguri că în acel interval orar va fi cineva la adresă pentru a prelua coletul. În cazul în care acest lucru nu este posibil, te rugăm să iei din timp legătura cu șoferul pentru a stabili, de comun acord, o altă oră sau zi pentru livrare.

GLS RomaniaExpedierea coletelor se face prin firma de curierat parteneră, GLS Romania, care se va ocupa de preluarea, manipularea si livrarea până la adresa specificată de tine în pagina de finalizare a comenzii.

Metode de plata

Metoda de plată se alege pe pagina de finalizare a comenzii. Sunt disponibile următoarele metode de plată:

Plata ramburs:
Presupune achitarea comenzii (cash) direct curierului care se ocupă de livrarea coletului la adresa specificată.

Plata Online (Card):
Presupune plata online folosind carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro). Plațile se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

Mobil Pay

“3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

Pentru plațile prin card bancar nu este perceput nici un comision!