Răspunsuri anticipative la cele mai frecvente întrebări

Comanda se plasează direct pe site. Nu avem posibilitatea de a prelua comenzi telefonice, pe Facebook Messenger sau cu ajutorul altor canale de comunicare. Telefonic, pe e-mail sau pe Facebook Messenger ne poți contacta pentru informații suplimentare privind produsele/serviciile noastre, timpi de livrare etc.

Livrăm comenzile prin curier rapid, cu ajutorul celor de la GLS Romania, în 24-48 de ore lucrătoare. Nu vom avea posibilitatea de a expedia coletele prin alta firma de curierat sau prin poștă.

Partenerii noștri, cu ajutorul cărora livrăm coletele, nu au posibilitatea de a permite destinatarului să deschidă coletul la primire, înainte ca acesta să fie achitat. Acesta nu este un motiv de îngrijorare. Interesul nostru este ca tu să fii mulțumit de produsele noastre și să revii cu alte comenzi. În rarele situații în care noi am făcut greșeli la pregătirea coletului, ne-am reparat întotdeauna greșeala pe cheltuiala noastră în cel mai scurt timp. Dacă te îngrijorezi de faptul că mărimea va fi nepotrivită, îți garantăm că verificarea tabelului de mărimi te va ajuta să faci alegerea corectă.

Mărimile se potrivesc cu tabelul de mărimi pe care îl găsești pe pagina fiecărui produs. Nu există un raspuns corect la această întrebare pentru că depinde de fiecare dintre noi cum suntem obișnuiți în comerț. Pentru o persoana, o anumită mărime poate fi mai mare decât se aștepta, dar pentru o alta persoană, același produs, poate fi mai mic decât se aștepta. Verificarea tabelului de mărimi, pe care îl găsești pe pagina fiecărui produs, îți garantează că vei face alegerea corectă.