1. Atentie!
Aceasta pagina este dedicata inlocuirii produselor. In cazul in care doresti sa returnezi un produs sau mai multe (cu virarea sumei in contul tau IBAN) va fi nevoie sa mergi pe pagina Returnarea produselor

2. Atentie!
In cazul in care ai constatat, la deschiderea coletului, unul dintre urmatoarele lucruri:
a) produsul/produsele sunt deteriorate din cauza transportului
b) comanda este incompleta
c) ai primit alte produse, nu pe cele comandate de tine
d) unul sau mai multe produse prezinta defecte de fabricatie evidente
Te rugam sa ne contactezi, in 24 de ore (telefonic sau pe e-mail), pentru ca noi vom rezolva situatia in cel mai scurt timp, pe cheltuiala noastra. Lucrurile de la punctele a), b), c), d) nu se vor intampla niciodata, insa este bine de stiut 🙂

3. Atentie!
Acele produse de pe site-ul nostru care presupun personalizarea cu text-ul/design-ul tau sunt exceptate de la dreptul de inlocuire/retur/retragere prevazut la articolul 9-15 din OUG 34/2014 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Gasesti la noi pe site produse care iti dau posibilitatea, de exemplu, sa introduci varsta, an sau nume. La acele produse ne referim cand spunem ca nu se pot returna/inlocui, tocmai pentru ca nu pot fi revandute.

Procedura INLOCUIRE

Produsele se pot inlocui in termen de 14 zile de la primirea comenzii.

  • Pasul 1 – Completeaza formularul alaturat.
  • Pasul 2 – Noi facem solicitare catre firma de curierat pentru preluarea coletului de la adresa specificata de tine. Preluarea se realizeaza in 2-5 zile lucratoare de la momentul completarii formularului. Te rugam sa acorzi atentie sporita impachetarii coletului si sa te asiguri ca acesta va ajunge in siguranta la noi.
  • Pasul 3 – Coletul ajunge la noi si este verificat. Este bine sa stii ca nu vom accepta inlocuirea produselor care ajung la noi deteriorate, cu mirosuri de parfum sau cu alte defecte care ar impiedica revanzarea acestora. Daca vom ajunge in aceasta situatie si vom primi astfel de produse, pe care tu le-ai deteriorat in urma folosirii/purtarii sa stii ca nu ne ramane altceva de facut decat sa retrimitem catre tine aceleasi produse, cu ramburs de 38 lei (contravaloarea transportului dus-intors).
  • Pasul 4 – In termen de 1-5 zile lucratoare noi vom pregati noile produse si le vom trimite catre tine. Coletul se va livra cu ramburs total de 38 de lei (contravaloarea transportului dus-intors).

De ce este necesara plata celor 38 lei pentru transportul dus-intors?
Nu percepem taxe de inlocuire, in ciuda faptului ca produsele comercializate de noi se fac in regim de comanda. Insa, este necesar ca tu sa achiti costurile de livrare. Astfel ca, cei 38 de lei se achita pentru:
*19 lei pentru expeditia care a presupus preluarea de la adresa ta si livrarea coletului la sediul nostru
*19 lei pentru expeditia care presupune livrarea noilor produse de la sediul nostru la adresa ta