Hei, salutare! Bine ai venit pe www.ideicadouripersonalizate.ro

Juridic vorbind, noi suntem SC Alena Velop Graphics SRL. Avem urmatoarele date de identificare la Registrul Comertului: J10/234/2017, CUI: 37162192. Avem sediul si punctul de lucru in jud. Buzau, Comuna Pietroasele. Pietroasele este o zona viticola, recunoscuta pentru vinurile deosebite dar si pentru faptul ca este locul in care s-a descoperit marele tezaur “Closca cu puii de aur”. Ne-am inceput activitatea in Martie 2017 si, datorita voua, pana astazi am reusit sa dezvoltam urmatoarele proiecte pentru a va satisface nevoile:

  • www.ideicadouripersonalizate.ro – site cu produse personalizate de noi, in regim de comanda. Aici gasesti o multime de idei originale cu care sa-ti incanti prietenii, rudele.
  • www.buymore.ro – site cu produse de baza, la cel mai bun raport calitate-pret, completat cu idei elegante de produse realizate chiar de noi.
  • www.fantastici.ro – site cu produse pe care le personalizezi singur, direct pe site. Previzualizezi produsele si primesti acasa exact ceea ce configurezi pe site.

Pentru a cunoaste mai bine echipa noastra, te invitam sa parcurgi postarea de mai jos.

-Iti facem un hanorac pe care scriem ce vrei tu, spune zambind Alin in timp ce Elena deja ma masoara din priviri pentru…

Publicată de Alex Dima pe Vineri, 30 octombrie 2020