Cana My King

24,90 lei

Alb
Negru
Rosu
Royal
Roz

Suport telefonic: 0767 866 306
Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

Cost standard de livrare, oriunde în România: 19 lei/comandă

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Prețuri de producător

Garanția calității: RETUR GRATUIT

Cod Produs: ICP-CC022 Categorie:
Descriere

Cana My King din categoria cani cupluri. In sectiunea de mai sus ai posibilitatea sa alegi culoarea pentru interiorul si coada canii. Poti vizualiza in timp real, selectand optiunile dorite, cum va arata cana personalizata pe care o vei primi.

Cana My King este fabricat din ceramica, de calitate superioara. Cana este rezistenta la cuptorul cu microunde si poate fi folosita la temperaturi mari. Este rezistenta la spalari repetate, fiind pretabila si la masina de spalat vase.

Cana se livreaza impachetata in cutie (de culoare alba sau crem - in functie de stocul disponibil) speciala pentru cani.
  • Material: Ceramica
  • Greutate: 330 gr.
  • Inaltime: 9,9 cm.
  • Diametru: 8,2 cm.
  • Compatibila la cuptorul cu microunde
  • Rezista la temperaturi ridicate
  • Rezista la spalari repetate
  • Poate fi spalata la masina de spalat vase

Poti completa setul cu:

Cana My Queen

Alb
Negru
Rosu
Royal
Roz
24,90 lei
Livrare/Plata

Livrarea

Livrarea comenzilor se realizează prin curier rapid, în toată țara, în termen de 24-48 de ore. Costul de livrare pentru o comandă (indiferent de numărul/greutatea produselor comandate) este de 19 lei. Exceptie fac comenzile cu valoarea mai mare de 200 lei, pentru care noi oferim livrare GRATUITĂ.

Timpii de livrare se pot observa pe pagina fiecărui produs, la secțiunea "Data de livrare estimata:". Intervalul de zile specificat reprezintă data la care curierul te va contacta pentru livrare.

În momentul în care noi predăm coletul către firma de curierat vei primi un SMS pe numărul tău de telefon, precum și un e-mail cu numărul de AWB (numărul de urmărire al coletului). Astfel, știi că în următoarea zi lucrătoare vei fi contactat pentru livrarea coletului. În dimineața zilei în care se va efectua livrarea primești un alt SMS, de la firma de curierat, cu un interval orar de 3 ore în care se va face livrarea și cu numărul de telefon al șoferului care se va deplasa la adresa ta. Este important să te asiguri că în acel interval orar va fi cineva la adresă pentru a prelua coletul. În cazul în care acest lucru nu este posibil, te rugăm să iei din timp legătura cu șoferul pentru a stabili, de comun acord, o altă oră sau zi pentru livrare.

GLS RomaniaExpedierea coletelor se face prin firma de curierat parteneră, GLS Romania, care se va ocupa de preluarea, manipularea si livrarea până la adresa specificată de tine în pagina de finalizare a comenzii.

Metode de plata

Metoda de plată se alege pe pagina de finalizare a comenzii. Sunt disponibile următoarele metode de plată:

Plata ramburs:
Presupune achitarea comenzii (cash) direct curierului care se ocupă de livrarea coletului la adresa specificată.

Plata Online (Card):
Presupune plata online folosind carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro). Plațile se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

Mobil Pay

“3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

Pentru plațile prin card bancar nu este perceput nici un comision!